Full fart framåt

Full fart framåt

Sommarens ledighet är till viss del avklarad. Min sista lediga vecka tillbringade jag tillsammans med maken och vänner på MC utanför Åbo i Finland på Skärdgårdens ringväg. Har ni inte gjort den, kan jag varmt rekommendera den. Har du inte MC, ta den då per velociped!

Då var det inte full fart framåt, utan jag gled fram på min röda MC på härliga vägar i ett underbart vackert ölandskap. På kvällarna njöt jag av sommarkvällens värme tillsammans med maken och våra härliga vänner.   

Nu är det istället full fart framåt och jag ser fram emot att under hösten arbeta tillsammans med Region Uppsala, Uppsala kommun och Envirologic. Bl.a kommer jag vara en del av den regionala utvecklingen som verkar för en attraktivare hälsa, vård och omsorg i Uppsala län.

Jag kommer också tillsammans med kompetenta människor arbeta med kompetenshöjande insatser och också för ett hållbart arbetsliv.


Skriv ut   E-post