Sverige premiär - Stor dag i Hållnäs!

Sverige premiär - Stor dag i Hållnäs!

Jag är så stolt att få vara med på invigningen av den nya moderna projektorn i Hållnäs bygdegård Gröna Lund! Tack vare generös sponsring har de nu en modern teknik som möjliggör att visa filmer samtidigt som de släpps – en riktig game-changer för filmälskare i kommunen. 

Invigningsbandet klipptes av ingen mindre än skådespelaren Krister Henriksson, som har barndomsminnen från vackra Hållnäs. Vi kickstartade med en VIP-visning av "Stormskärs Maja", med den härliga och så proffsiga Amanda Jansson från Skärplinge i huvudrollen. 

 Som sponsor och med rötter djupt förankrade i Hållnäs, där jag tillbringar mina somrar, är jag rörd över att se hur bygden växer och blomstrar. Mitt företags logga - en groda - symboliserar just detta att allt är möjligt. Och ikväll var det just så att möjligheterna spirade och allt blev möjligt.

Ses på bio i Hållnäs!

#Hållnäs #GrönaLund #biopremiär #lokaltengagemang