Rättar till Aftonbladets Vi 5

I onsdags var jag på lunchmöte i Stockholm, och vi hade bestämt att först mötas på centralen.
 
När jag står där, kommer en reporter från Aftonbladet och frågar om det är ok att göra en kort intervju för Vi 5 till nästa dags tidning.
 
Såklart jag vill ställa upp, och leende minns jag min första tågresa till Stockholm. Då var sällskapet min mamma och en kompis och jag var 11 år. Den gången haffade Aftonbladet mamma och hon kom med i Vi 5. Då tyckte jag det var så stort, att ha en mamma på bild i Aftonbladet.
 
Näst på tur i familjen att haffas av Aftonbladet och VI 5 var min äldsta son som väntade på tåget efter att ha mönstrat, och också han hamnade i tidningen.
 
Och nu var det min tur, och en aktuell fråga inom ett område jag berör just nu som konsult. Jag vurmar för att möjliggöra så att barn och unga ska snabbt få stöd för att förebygga kriminalitet i tidig ålder, istället för det politiker nu försöker vinna poäng på, allt satsa på insatser när allt redan har gått snett.
 
Köper förväntansfullt Aftonbladet på vägen hem dagen efter, och NEJ, något har blivit fel. Bilden på mig är överst med under den är det fel namn och text!
 
Besvikelsen är stor, då texten under min bild är helt emot min åsikt, men under mitt namn är det iallafall rätt text. Tar saken i egna händer och med saxens hjälp ser jag till att allt blir rätt, så att det blir som för min mamma och son, rätt bild med rätt text under. (se bilden)
 
Trevlig helg och glöm inte att du är någons förebild. Och denne någon gör inte det du säger, utan det du gör!
 
Handen bäst!

Skriv ut   E-post