Måndag

Måndag

Jag blev så glad idag när jag gick ut till bilen strax före sju tillsammans med maken. Himlen var underbart röd och det var ljust ute. Vilken härlig start på måndagen!

Vi tog min flamencoröda bil in till stan, den med min logga på. I helgen sa  barnbarnet glatt:”Farmor har en groda på sin bil ?”

Efter att ha lämnat maken på kontoret, körde jag till Actic Centralbadet, för ett uppiggande simpass.

Efter passet och med leendet på läpparna, studsade jag upp för trappan för att sätta på mig bootsen. Men för ett par minuter försvann leendet, och byttes ut mot en trumpen min.  Mina boots stod inte kvar på skohyllan. Någon hade tagit fel och inte insett det. Jag håller tummen för att hon Ikväll kommer på det och lämnar tillbaka dem imorgon.

Lite besvärligt blev det, jag kunde ju inte ta mig därifrån i bara strumplästen. Det fick bli ett telefonsamtal till maken som ryckte ut med skor i lånad bil.

Lyckligtvis kom leendet tillbaka och dagen fortsatte med givande dialoger kring VO-College med kollegor runt om i landet. 

Jag tog hanterade mail, svarade i telefonen, hade dialog med nuvarande uppdragsgivare och kanske med några kommande. Blev intervjuad och kallade till intervjuer. 

Avslutade måndagen hemma i Ramsta, på samma sätt som den startade, med leende på läpparna tillsammans med maken. 


Skriv ut   E-post